Blå elektroformet opalring

Kundeanmeldelser af Smilow Design

Kundeanmeldelser af Smilow Design er noget som jeg er meget stolt af at dele med jer.

Jeg har både anmeldelser her på siden, de ligger tilgængelige på min forside med billeder af kunderne som har udtalt sig om mine smykker og min service. Jeg er meget taknemmelig for hver og en af dem.

Dem kan du finde på min forside hvis du scroller lidt ned. Så kommer de med billeder og kommentarer.

Jeg har en Facebookside med mine smykker. Der lægger jeg nyheder ind, samt videoer hvor jeg viser hvordan smykkerne bliver til, konkurrencer osv.

Jeg har også anmeldelser på min Facebookside, hvor kunder kan give en anbefaling hvis de synes at de har fået en god behandling/et godt produkt mv. Der er 17 personer som pt har lavet en anbefaling og alle 17 personer har valgt at give mig 5 stjerner 🙂

Se mine Facebookanbefalinger

Jeg kan også findes på Google Maps med min egen profil. Det er det man kalder Google My Business. Herinde er der 10 personer som har valgt at give min virksomhed stjerner.

9 ud af 10 personer giver mig 5 stjerner og den sidste 4 stjerner. Et gennemsnit på 5 stjerner. Virkelig fantastisk hvis du spørger mig. Jeg er meget stolt og taknemmelig over det.

Se mine Google My Business anmeldelser

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar og jeg vil fortsat gøre mit alleryderste for, at alle mine kunder får en god og personlig oplevelse når de køber smykker hos mig.

Mvh. Jannie Smilow

Jannie Smilow