Smilows politik for personoplysninger (GDPR)

Herunder kan du læse alt det med småt omkring Smilows politik for personoplysninger (GDPR)

Den 25. maj 2018 trådte en ny lov i kraft som påkræver at virksomheder håndterer kunders personfølsomme data korrekt. I den forbindelse har jeg oprettet denne side hvor du kan læse om, hvordan jeg håndterer de personfølsomme oplysninger jeg modtager fra dig, når du handler hos mig

Den 14. september 2019 trådte en skærpet EU-lov omkring kundeautentifikation i kraft i Danmark. Den såkaldte PSD2. Denne lov kræver at alle transaktioner via nethandel på beløb over 225 kr skal foregå vha stærk kundeautentifikation (De såkaldte SCA betalingsløsninger)

Jeg overholder lovgivningen og har implementeret 3DSecure på min hjemmeside, som er en godkendt SCA betalingsløsning. Det betyder at når du handler hos Smilow Design Denmark og betaler her på hjemmesiden med dit Dankort, så foregår alle køb automatisk via SCA og sikrer dig dermed en tryg handel på nettet.

Hvem er jeg?

Smilow Design Denmark

v. Jannie Smilow

Æblevænget 6, 5500 Middelfart

CVRnummer: 37903396

Hvilke personlige data indsamler jeg og hvorfor

Smilows politik for personoplysninger omhandler også tydelighed af hvilke data jeg opsamler om dig og hvorfor.

Når du handler på min hjemmeside indsamler jeg personlige data fra dig, men udelukkende med henblik på at kunne sende din bestilling til dig. Jeg indhenter oplysninger om navn, adresse, email-adresse og telefonnummer så jeg kan kontakte dig hvis jeg har spørgsmål til din ordre. Desuden indsamler jeg transaktionsdata for at kunne modtage betaling fra dig. Transaktionsdataene modtager jeg ikke personligt, men de genereres automatisk i mit betalingssystem og benyttes kun til selve overførslen.

Analytics

I forbindelse med min hjemmeside kan jeg bruge diverse plugins til at analysere de søgeord du har brugt for at finde frem til min hjemmeside. Dette gør jeg udelukkende for at kunne forstå og fremadrettet indlejre disse søgeord på min hjemmeside for at øge min kundetilstrømning.

Hvem deler jeg dine data med

Jeg samarbejder med Internet123 som er mit webhotel. Internet123 overvåger ikke de oplysninger som jeg har gemt i forbindelse med din ordre. Det er udelukkende mit eget ansvar at overholde GDPR.

Min hjemmeside er opsat med WordPress der, som standard, ikke deler nogle persondata med nogen.

Hvor længe gemmer jeg dine data

De data jeg modtager fra dig vil automatisk blive slettet fra min side 2 år efter din ordre.

Jeg gemmer dine data i 2 år da jeg skal gemme alle relevante transaktionsoplysninger i minimum 2 år fra kunderne. Dette af hensyn til korttransaktioner igennem Quickpay som er min betalingsgateway. Ønsker du ikke at jeg gemmer dine oplysninger i to år har du ret til at henvende dig til mig og bede mig om at slette dine oplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til hver en tid ret til at bede om, at jeg sletter dine personlige oplysninger. Dette er kun nødvendigt såfremt du ønsker at jeg sletter dine data inden der er gået to år, hvorefter dine data automatisk bliver slettet. Af administrative grunde er jeg altid nødt til at gemme din e-mailadresse og dit telefonnummer til din ordre er fremme på din adresse, hvorfor jeg ellers ikke har mulighed for at finde frem til dig hvis der er problemer med din leverance eller lignende.

Hvilke databrudsprocedurer jeg har.

Hvis der sker databrud på min hjemmeside sender jeg dig en mail med oplysninger omkring databruddet, dato og yderligere oplysninger til den e-mailadresse du oplyste til mig da du afgav ordren hos mig. Er din ordre ældre end 2 år modtager du ikke nogen mail, eftersom dine personlige data automatisk er slettet.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt Smilow Design og stil dine spørgsmål! Jeg bestræber mig hele tiden på at du skal føle dig sikker når du handler hos mig.

Du kan finde yderligere oplysninger om baggrunden for mine smykker her: Historien bag Smilow Design