Historien bag Smilow Design

Hvorfor går vi mennesker egentlig med smykker, hvilken historisk udvikling har smykker gennemgået. Hvordan ser smykker ud i dag og hvorfor? Hvad er historien bag Smilow Design og hvad kan du forvente når du køber smykker hos mig? Alle disse spørgsmål kan du blive klogere på, hvis du læser med her.

Smykkernes historie har forandret sig meget op igennem de forskellige århundreder og denne artikel er ment som en kort beskrivelse heraf.

Brugen af smykker og dermed udsmykning af kroppen har været en fremherskende del af menneskets fremtræden i årtusinder. Ca. 30.000 år tilbage kan man datere menneskets tidligste smykker, bestående af knogler, tænder og muslinger.

Nogle kulturer har anvendt tatoveringer som kropsudsmykning og andre har benyttet sig af naturens mange farvestrålende stene, fra rav og elfenben til ædelstene, halvædelstene og metaller.

Naturens skatkammer har til alle tider forundret, inspireret og tryllebundet mennesker.

Smykker har altid imponeret os mennesker og været en del af vores image, vores udstråling og har også været brugt til at udtrykke rigdom eller tilhørsforhold.

Foto af Avnish Choudhary fra Unsplash.com

Et historisk blik på smykkerne bag Smilow Design Denmark