Wire wrapping smykker

Wire wrapping smykker

Wire wrapping smykker er ikke så kendte og udbredte herhjemme. Det hænger nok sammen med at teknikken er tidskrævende og ikke på nogen måde egner sig til masseproduktion. Det er også en teknik der godt kan udløse nogle bandeord, eller virkelig teste tålmodigheden når jeg fremstiller dem. De kan virkelig drille 🙂

Til gengæld er det hele besværet værd når så det lykkes. Når trådenes fletmønster går op i en højere enhed sammen med krystallen eller perlerne, så smiler jeg helt op til begge ører.

Så hvis du går efter personlige og helt unikke smykker. Så er wire wrapping smykker meget vel noget for dig. Både fordi de skiller sig ud fra mængden og også fordi du ved at du er den eneste, der har netop sådan nogle smykker.

Nogle gange er prisen med til at afgøre hvad du skal vælge. Men så plejer jeg at spørge om du helst vil have et smykke som rigtig mange andre også har? Eller om du vil have et smykke som ingen andre har? Når du har gjort op med dig selv om dit smykke skal være helt unikt, så betyder prisen heller ikke så meget. For så ved du, at det er smykker du vil beholde i lang tid.

Smykketrenden går mere og mere imod de unikke håndlavede og personlige smykker efter min vurdering. Smykker med personlighed og med en unik fortælling.

Sådan nogle smykker får du her hos Smilow Design Denmark. Wire wrapping smykker er én af mine “specialiteter” og dermed en del af min personlige smykkefortælling.

Vil du se hvad jeg har til salg lige nu af wire wrapping smykker, så klik her.

Jeg anvender ægte smykkesten og krystaller i mine smykker og disse udvælges med stor omhu. Jeg vikler kun krystaller som jeg kan se en unik halskæde i, eller et par smukke øreringe. Jeg laver og sælger ikke noget som jeg ikke selv vil være stolt af at gå med.

Hvis jeg skal lave wire wrapping smykker til dig så kan det være at du skal finde ud af hvilke krystaller der taler til dig, eller som har egenskaber der appellerer til dig?

Hvis du overvejer at få fremstillet smykker hos mig så kig gerne på min side smykkestens betydning, og se hvad krystallerne kan hjælpe dig med, eller beskytte dig imod. Måske kan du også finde din yndlingssmykkesten?